Mijn naam is Ria Perfors

Nadat 12 jaar geleden bij mij borstkanker werd geconstateerd ben ik me steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding. De opleiding natuurvoedingsadviseur paste dan ook precies bij mij. Pure onbewerkte voeding, rekening houdend met mens, dier en milieu hoort helemaal bij mij. Ik werk met de methode PuurGezond; echt eten, zonder pakjes en zakjes dat je makkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens lekker smaakt. lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Iedereen is anders, een voedingsadvies is heel persoonlijk waarbij het belangrijk is dat het advies bij jou gaat passen zodat je het vol kan houden voor een blijvend positief resultaat. 

De opleidingen Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulent heb ik gevolgd bij Sonnevelt opleidingen http://www.sonneveltopleidingen.nl

De vegetarische kookopleiding heb ik gevolgd bij de Groene Kookacademie http://www.groenekookacademie.nl

Daarnaast heb ik een cursus Assistent looptrainer gedaan en ben ik running therapeut en powerwalking-trainer.

Koken met natuurvoeding is een passie van mij. Ik geniet van een maaltijd die met zorg en aandacht bereidt is en vind het heerlijk om over eten te praten, lezen en schrijven. Deze passie wil ik graag delen door middel van het geven van kleinschalige kookworkshops. Natuurlijk en gezond eten kan zo ontzettend smaakvol en bevredigend zijn.

Ik ben getrouwd, heb vier kinderen die inmiddels volwassen zijn.
Ik woon in het mooie Elst waar ik vaak te vinden ben in het prachtige bosgebied om een stukje te hardlopen of te wandelen.