Powerwalken

Powerwalken is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.  In principe kan iedereen powerwalken, ongeacht leeftijd of eventueel overgewicht. Door de natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand is de kans op blessures nagenoeg nihil. Met powerwalken werk je aan je gezondheid en heb je plezier samen met groepsgenoten in de buitenlucht. Zo kan iedereen zijn doelstelling bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

De les duurt 60 min. De start locatie is de laatste parkeerplaats op de sportweg in Elst(Utrecht)

Tijden:

Dinsdagavond

groep 1 basistempo 18:45u tot 19:45u

groep 2 snel tempo 20:00u tot 21:00u

Donderdagavond

groep 1 basistempo 18:45u tot 19:45u

groep 2 snel tempo 20:00u tot 21:00u

Op zaterdag wordt incidenteel een XL les verzorgd voor beide tempogroepen

Let op: In verband met de Corona-richtlijnen zijn de tijden van de lessen aangepast!

Tarieven:

1 keer per week les op een vaste dag €20 per maand

Onbeperkt lessen €30 per maand

1 maand opzegtermijn

Let op: In verband met de richtlijnen rondom corona zijn de lestijden veranderd. Vanaf 16-3-2021 lopen we in kleine groepjes van 4 personen. Op het ogenblik is alleen een strippenkaart mogelijk. Wanneer de lock-down opgeheven wordt gaan de reguliere tijden weer in en wordt het ook weer mogelijk om een maandabonnement te nemen. Voor de huidige lestijden, neem contact met mij op:

tel. 0612423675 of ria.perfors@in-goeden-doen.nl

Voor meer informatie over powerwalken en voor aanmelden ga naar http://www.powerwalkingclub.com en ga dan naar de plaats Elst (Rhenen)