Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft onder andere als voordeel dat de kosten (gedeeltelijk) worden vergoed door veel zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering.

Klik https://www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/ voor een overzicht per zorgverzekeraar.  Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Kennismakingsgesprek Gratis
Los consult 30 min. € 27,50
Weeg/vraag moment 15 min € 13,50
10 weeg/vraag momenten € 125
Intake en analyse gesprek +/- 90 minuten € 75
Pakket  van 5 vervolgconsulten € 128
Pakket van 10 vervolgconsulten € 245
Kookworkshop Prijs op aanvraag

De tijd die ik besteed voor het berekenen van het voedingsdagboek, de voorbereiding en afwerking van de consulten, het maken van een of meerdere dagmenu’s zit bij de prijs inbegrepen.

De afspraken vinden plaats bij mij thuis in mijn praktijkruimte. Mocht dit problemen opleveren dan bestaat de mogelijkheid voor een huisbezoek. De extra tijd en kilometers komen dan boven op de prijs van een consult. 

Korte tussentijdse contactmomenten via telefoon, Whatsapp en mail zijn bij de prijs inbegrepen.

Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. 

Extra in overleg:  

  • Wandelconsulten. Ik coach je tijdens een boswandeling. Begeleiding en beweging tegelijkertijd. Deze consulten zijn zonder weegmoment.
  • Supermarktsafari. Tijdens het boodschappen doen krijg je tips die je in de toekomst helpen om gezondere keuzes te maken.
  • Kijkje in de keuken: Een gezond advies over de levensmiddelen in jouw keuken.