Ik werk met de methode PuurGezond; www.puurgezond.nl

Ik kijk wat bij jou past, waarbij jij je goed voelt. Je krijgt een gedegen volledig voedingsadvies met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken. Samen met voeding vormen beweging, ontspanning en de juiste ‘psyche’ belangrijke pijlers om je doel te behalen.

 Naast het coachen naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht geef ik powerwalklessen in groepsverband. Het is ook mogelijk om individuele lessen powerwalken of hardlopen af te spreken.

Ik ben opgeleid als gewichtsconsulent/voedingscoach. Mijn werkveld is de preventieve gezondheidszorg. Dit betekent dat ik geen cliƫnten met psychische en/of medische, op voeding gerelateerde aandoeningen, mag behandelen.

Praktische aanpak:

  1. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Ik leg mijn werkwijze uit en we bespreken onze wederzijdse verwachtingen.
  2. Tijdens het intakegesprek bekijken we jouw wensen en doelen en wordt het ingevulde intake formulier en voedingsdagboek besproken. Hierna gaan we samen bespreken wat je eerste stap wordt.
  3. Tijdens de vervolgconsulten evalueren we je doelen en verbreden we je kennis over gezonde voeding en een gezonde leefstijl.