Ik werk met de methode PuurGezond; www.puurgezond.nl

Ik kijk wat bij jou past, waarbij jij je goed voelt. Je krijgt een gedegen volledig voedingsadvies met vele handvatten om zelfstandig de juiste keuzes te maken. Samen met voeding vormen beweging, ontspanning en de juiste ‘psyche’ belangrijke pijlers om je doel te behalen.

 Naast het coachen naar een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht geef ik powerwalklessen in groepsverband. Het is ook mogelijk om individuele lessen powerwalken of hardlopen af te spreken.

Ik ben opgeleid als gewichtsconsulent/voedingscoach. Mijn werkveld is de preventieve gezondheidszorg. Dit betekent dat ik geen cliƫnten mag behandelen met psychische en medische, op voeding gerelateerde aandoeningen.

Praktische aanpak:

  1. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Ik leg mijn werkwijze uit en we bespreken onze wederzijdse verwachtingen.
  2. Tijdens het intakegesprek bekijken we jouw wensen en doelen. Vooraf krijg je een lijst met vragen toegestuurd die we tijdens dit gesprek doornemen. Je krijgt een aantal dagen een voedingsdagboek mee naar huis om op die manier meer inzicht te krijgen in jouw eetpatroon.
  3. Tijdens het analysegesprek wordt het voedingsdagboek doorgenomen. We kijken samen naar de eerste stappen die je gaat ondernemen naar een gezondere voeding en/of een gezond gewicht. Je krijgt een persoonlijk passend advies.
  4. Tijdens de vervolgconsulten evalueren we je doelen en verbreden we je kennis over gezonde voeding en een gezonde leefstijl.